Het Team

Contact

TU Delft / Onderwijs & Studentenzaken
Jaffalaan 9a (Gebouw 30A)
2628 BX DELFT

Iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur.
T: +31 (0)15 27 88004, of mail naar:
careerandcounsellingservices@remove-this.tudelft.nl

Voor studie- en loopbaanontwikkeling:

Hier kun je al terecht vanaf het maken van je studiekeuzecheck, en als student of promovendus met alle vragen op persoonlijk gebied of rond studie- en loopbaanontwikkeling en vaardigheden. Een team van ervaren en deskundige psychologen, studentendecanen en studiekeuze- en loopbaanadviseurs staat voor je klaar om je te adviseren en samen met jou op zoek te gaan naar een geschikte vorm van ondersteuning. Zie onze mission statement.

Career & Counselling Services heeft een royaal aanbod aan (deels gratis) workshops en trainingen op het gebied van goed studeren, persoonlijke ondersteuning, studiekeuze en loopbaan.
Voorbeelden zijn: Slimmer tentamens voorbereiden, Studeren met Dyslexie, Studieversnelling, Anders omgaan met piekeren, Assertiviteit, Constructief Denken bij faalangst/perfectionisme, Mindful Stress Relief, Motivatie, Afstuderen, Stressmanagement, Solliciteren, Studie(her)keuze, enz.

Alles wat besproken wordt, blijft vertrouwelijk. Als het nodig is, brengen we je in contact met andere experts binnen of buiten de universiteit

Goed studeren

Persoonlijke ontwikkeling

Studiekeuze- en loopbaanontwikkeling

© 2017 TU Delft

Metamenu