Partner Universities Search

Grants

Back to first step Orientation

Go to step 2: 'Preprations'

step 3

Step 4

Speciale beurzen stage

Buiten de TU Delft zijn er ook fondsen en stichtingen die je zelf kunt benaderen. Houd er rekening mee dat de uitbetaling van beurzen enige tijd in beslag kan nemen en dat sommige instanties pas na terugkomst de beurs uitbetalen.

Enkele beurzen die vaak door TU-studenten worden aangevraagd: 

 • Nederlandse Hartstichting beurs
  Jaarlijks stelt de Nederlandse Hartstichting een beurs beschikbaar om een veelbelovende TU Delft student de mogelijkheid te bieden in de doctoraalfase een onderzoeksstage te doen bij een gerenommeerd onderzoeksinstituut in binnen of buitenland.
 • Vulcanus programma in Japan
  VULCANUS biedt universitaire engineering of science students met een EU nationaliteit en die minimaal twee jaar van hun BSc studie hebben afgerond de mogelijkheid om een stage te lopen in Japan. Voorafgaand aan de stage volgen de studenten 4 maanden een intensieve taalcursus Japans.
 • Leonardo beurzen voor alumni
  Studenten die recent zijn afgestudeerd (< 2 jaar, zowel voor BSc als voor MSc) en die werkervaring in hun vakgebied willen op doen in de EU of enkele aangesloten Europese landen kunnen een Leonardo alumni beurs aanvragen bij het regionaal Leonardo Beurzen bureau van de TU Eindhoven. De duur van de stage moet minimaal 2 weken en maximaal 26 weken zijn.
 • Shell Personal Development Award
  Shell geeft elk jaar een aantal beurzen aan ambitieuze studenten om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen en ambities. Deze kunnen zeer uiteenlopend zijn.
 • McKinsey beurs
  McKinsey & Company stellen beurzen beschikbaar voor ambitieuze Nederlandse WO studenten en promovendi met als doel om hun plannen te ondersteunen die bijdragen tot (versnelde) persoonlijke groei.
 • Nuffic BeursOpener
  De Nuffic BeursOpener is bedoeld voor studenten, onderzoekers en medewerkers die voor studie, stage of onderzoek naar het buitenland willen en voor de bekostiging daarvan beurzen en fondsen zoeken.
 • Grantfinder voor de VS
  Online zoekmachine voor een beurs t.b.v. studie en onderzoek in de VS.
 • Fisita Travel Bursary Programme
  FISITA offers engineer students who are member of KIVI , the professional organisation for engineers in The Netherlands, the opportunity to apply for a travel bursary, of up to EUR 2000, to help with the costs of taking part in organised work placements (internships, exchange programmes etc.) in automotive companies and research institutions overseas.

 

 

© 2017 TU Delft

Metamenu