This page is only available in Dutch.

Formulier na-aanmelden

Heb je je aangemeld, maar ben je toch een vak vergeten? Of heb je een andere reden waarom je jezelf niet hebt aangemeld? Vul het na-aanmeld formulier in.
Alle verzoeken die binnenkomen voor het eerste controle moment worden in behandeling genomen. Er is geen garantie dat je kan worden toegelaten tot het verplichte onderwijs van het vak.

 

 

Enrollement for education and exams

Afmelden voor onderwijs

De aanmeldperiode is verstreken. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor bachelor onderwijs. Wel kun je je afmelden voor vakken waarvoor je je hebt ingeschreven.

Afmelden is mogelijk tot de start van het betreffende vak en kun je doen via het afmeldformulier.

Het aanmelden voor onderwijs vindt twee maal per jaar in vastgestelde perioden plaats. De intekening is verplicht om deel te kunnen nemen aan onderwijsactiviteiten. Elke student moet halverwege het tweede kwartaal aangeven welk onderwijs hij/zij het semester daarop zou willen volgen. Je meldt je voor de start van het desbetreffende semester aan. Dat wil zeggen voor vakken van semester 1 (kwartaal 1 en 2)  van 15 juni t/m 15 juli of semester 2 (kwartaal 3 en 4) van 15 december t/m 15 januari.

Aankomende eerstejaarsstudenten melden zich aan tijdens de ontvangstbijeenkomsten voor het onderwijs van het eerste semester van hun studie.

Voor de aanvang van het onderwijs wordt gecontroleerd of je aan de toelatingseisen voldoet.

Aanmelden voor onderwijs is van toepassing op alle bachelor vakken van de Bsc-opleidingen binnen de faculteit 3mE (Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Klinische Technologie).

© 2017 TU Delft

Metamenu