Studenten Sport Delft

De stichting Studenten Sport Delft heeft als doel de Delftse studenten sportverenigingen te ondersteunen en de deelname aan sportactiviteiten door studenten te stimuleren. De SSD verstrekt subsidies aan studentensportverenigingen die mee willen doen aan o.a. de Batavierenrace, GNSK’s en NSK’s. De subsidie die de SSD verleent is aanvullend en zal alleen bij uitzondering meer dan 50% van de gemaakte kosten bedragen. Verdere informatie is te vinden in ons regelement.

Aanvraagformulieren

Hieronder zijn de aanvraagformulieren en de algemene voorwaarden te vinden. Let op dat je alle benodigdheden bij de aanvraag toevoegd  (deze staan op het formulier aangegeven). Anders kan de aanvraag niet in behandeling worden genomen. Ingevulde formulieren kunnen naar de secretaris gemaild worden of in het postvakje van de SSD gedaan worden. Dit bevindt zich in het sportcentrum bij de balie.

Let op: zoals je in de reglementen kunt lezen dient een aanvraag uiterlijk 6 weken voor aanvangst van het evenement te worden ingediend bij de SSD. Ben je te laat, dan zullen wij helaas je verzoek tot sponsoring niet meer in overweging nemen. 

·         SSD Reglement (PDF, 180 kB)    

·         Aanvraagformulier inschrijfgelden (doc, 74 kB)

·         Aanvraagformulier reiskosten (doc, 74 kB)              

Batavierenrace

Half mei klinkt jaarlijks het startschot voor de grootste estafetteloop van de wereld: de Batavierenrace. De 42e editie van de Batavierenrace zal van start gaan op middernacht 10 mei 2014. De route loopt van het Universitair Sportcentrum Nijmegen, via Duitsland, de rustige Achterhoek en de Oude Markt in hartje Enschede naar de campus van de Universiteit Twente. De totale loopafstand bedraagt ruim 175 kilometer en is onderverdeeld in 25 etappes (17 heren- en 8 damesetappes). Er nemen ieder jaar ruim 8.500 atleten aan deel, allen studenten.  Dit jaar is de inschrijfperiodevan 15 november 2013 tot 6 december 2013, maar wees er op tijd bij, want VOL = VOL en de plaatsen gaan hard! Voor meer informatie kan je naar de site . Wil je een team inschrijven, neem dan contact op met de SSD, zie hieronder voor de contactgegevens.

GNSK

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap zal dit komend voorjaar plaats zal vinden inTilburg. Alle Nederlandse studentensteden zullen vertegenwoordigd worden op dit sportevenement en komen. De teams worden gestuurd vanuit de Delftse Studenten Sportverenigingen en zullen deels gemengde teams zijn. Voor meer informatie over welke sporten worden vertegenwoordigd en het GNSK zelf kan je op de site terecht.

NSK

Elk jaar worden er vele Studenten Kampioenschappen georganiseerd verspreid door heel het land met allemaal een eigen karakter. Voor meer informatie over welk NSK wanneer gegeven wordt of het zelf organiseren van een NSK kan je terecht op de site van de SSN.

Contact

Voor vragen en het doorsturen van formulieren zijn we bereikbaar op de volgende adressen:

Voorzitter  
Lotte Salomé
voorzitter-ssd@tudelft.nl
(ook bereikbaar op voorzitter@punch.tudelft.nl)

Secretaris
Rianne Laan
secretaris-ssd@remove-this.tudelft.nl

Penningmeester
Max Verhoog
penningmeester-ssd@remove-this.tudelft.nl

Postadres
SSD
Mekelweg 8
2628 CD Delft
06 - 24 467 580                                                            

    Naam auteur: Webredactie M&C
    © 2014 TU Delft

    Metamenu