Testimonials

Jan - L&R

Tijdens de Delftse Bedrijvendagen kwam ik voor het eerst in contact met SUPAIR en kort daarna heb ik mij online aangemeld. Tijdens het eerste gesprek bij SUPAIR, hebben zij een goed beeld van mij gevormd. Naar gelang mijn interesses en mijn profiel, konden we dan samen op zoek naar de mogelijkheden die zij mij konden bieden.
Lees verder

Freeke - WB

Omdat ik wel wist wát ik wilde, maar niet wist bij wélk bedrijf ik dat zou kunnen vinden, heb ik mij ingeschreven bij SUPAIR. Het leuke van SUPAIR is dat je precies kunt aangeven wat je wilt en kunt, waarbij zij dan een geschikte baan voor je zoeken.
Lees verder

Imco - L&R

SUPAIR mij heel goed bevallen. Ik had niet verwacht via een bemiddelingsbureau zo’n leuke baan te vinden. Jullie persoonlijke aanpak is mij heel goed bevallen. Ik vind dat jullie op een prettige manier opties voorleggen en daarbij ook enkel de vacatures naar voren brengen die geschikt zijn.
Lees verder

Josine - IO

Op het moment dat ik me bij SUPAIR inschreef was ik al bijna een jaar werkzaam als junior projectleider bij een klein bureau voor projectmanagement. Ik wist inmiddels dat dit niet bij mij paste, maar ik had niet echt een idee van wat ik dan wel leuk vond. Ik meldde mij aan bij SUPAIR omdat ik hun folders had zien liggen en hoopte dat ze mij konden helpen met het vinden van een leuke baan.
Lees verder

© 2018 TU Delft

Metamenu