Project management Traineeship ASML EUV Factory

Project management Traineeship
ASML EUV Factory

Fulltime – Veldhoven

Wist je dat:

Wist je dat ASML de drijvende kracht is als gaat om daadwerkelijk baanbrekende technologie? Wist je dat 80% van de apparatuur die dagelijks gebruikt er niet zou zijn zonder ASML? Wist je dat jij een bijdrage hier aan kunt leveren?

Dit is jouw kans om als projectleider te werken bij een absolute wereldtopspeler en een bijdrage te leveren aan het realiseren van de nieuwste en meest innovatieve generatie chipmachines. Chips waarmee de deur kan worden geopend naar een scala aan nieuwe mogelijkheden!

Het ORMIT ASML EUV Factory Traineeship

Je gaat aan de slag in de snelgroeiende en zeer innovatieve business lijn van ASML: de EUV Factory. De revolutionaire techniek van Extreem Ultraviolet Licht heeft de potentie om chips te maken met details van 7 nanometer! 

Je groeit in twee jaar tijd door tot senior System Owner bij ASML. Voordat je deze positie kunt invullen is het belangrijk om als System Owner de afzonderlijke onderdelen van de EUV machine te ontdekken. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van een (technisch) projectteam. Je handelt snel en adequaat bij escalaties die plaatsvinden in jouw verantwoordelijkheidsgebied en probeert continue een harmonieuze samenwerking te bewerkstelligen. Je draagt verantwoordelijkheid voor de fabricage van een (onderdeel van) de machine. Het is hierbij aan jou om verschillende specialismen aan te boren en bij elkaar te brengen. Door een brugfunctie te vervullen tussen de diverse stakeholders creëer je niet alleen meerwaarde, maar bewaar jij het overzicht dat nodig is om de beoogde leverdatum te halen. 
Jij opereert binnen de gehele EUV factory, de stakeholders binnen ASML en op de snijvlakken tussen de verschillende onderdelen. Het is aan jou om mensen en processen bij elkaar te brengen.

Wat houdt het ORMIT programma in?

Het programma is er op gericht om jou succesvol te laten zijn binnen ASML en voor te bereiden op de veeleisende rol van projectleider binnen de EUV Factory. Los van de ‘toolbox’ die je door ORMIT wordt aangereikt, zoals SCRUM, LEAN & Prince 2, wordt jou een intensief ontwikkelprogramma aangeboden met training, intervisie, coaching en de ervaring om onderdeel te zijn van de ORMIT-organisatie. Je krijgt een persoonlijke Talent Development Manager die jou coacht vanuit onze aanpak van waarderend coachen. Je leert van de ervaringen van gelijkgestemden in jouw intervisie Pool en krijgt passende trainingen aangeboden gericht op (persoonlijk) leiderschap. Onze manier van coachen is een inspirerend voorbeeld voor jouw latere aanpak in de aansturing en begeleiding van mensen. De combinatie van ervaren en ontwikkelen zorgt ervoor dat je snel groeit in je professionele rol.

Wat is de ASML EUV Factory?

Je gaat aan het werk bij ASML in Veldhoven waar ook de EUV Factory ligt. Hier wordt de EUV machine ontwikkeld, gebouwd, getest en klaargemaakt voor de klant. Je gaat werken in clean rooms die volledig stofvrij moeten zijn en op kantoor tussen de specialisten en technici.

In deze high tech en dynamische omgeving is men bezig om de nieuwste generatie - en op Extreme Ultra Violet licht gebaseerde - EUV machine continu door te ontwikkelen en tegelijkertijd te fabriceren. Dit alles om klanten optimaal te kunnen faciliteren. De nieuwe generatie apparatuur wacht immers op deze chips!

De EUV machine en het fabricage proces zijn uitermate complex. Om dit alles in goede banen te leiden vraagt dit veel van de projectleider. Jij zorgt voor overzicht en daarmee inzicht voor diverse stakeholders. Vervolgens vertaal jij ook wensen vanuit de klant en het management terug naar de vloer waar de vele specialisten vanuit verschillende disciplines bezig zijn met de realisatie.

Kenmerkend voor de EUV Factory is de dynamiek die wordt ervaren. De controle en rust die je op het ene moment ervaart kan met één escalatie veranderen in een hectische werkomgeving, waarin jij als System Owner het verschil moet maken. Geen dag is hetzelfde bij ASML EUV Factory!

Uitdagende persoonlijke en professionele ontwikkeling

ORMIT is al 25 jaar specialist in traineeships en door de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van toptalent in combinatie met de uitdagingen in jouw opdrachten, maak je een razendsnelle ontwikkeling door als projectleider bij ASML

We zoeken jou als je...

Minimaal een afgeronde WO-opleiding hebt. Bij voorkeur (technisch)bedrijfskundige of technische studierichting. En je hebt 0 tot 1 jaar werkervaring en een zeer sterke affiniteit met technologie.

Ambitieus en bevlogen

Naast je studie heb je je talent al bewezen in verschillende nevenactiviteiten. Wij zijn op zoek naar gedreven mensen die de ambitie hebben om bij te dragen aan groei en ambities van ASML.

Je wilt investeren in jezelf en je staat graag met je voeten in de klei. Dat vergt naast persoonlijk leiderschap een combinatie van verbindend vermogen, mens- en resultaatgerichtheid, snel van conceptueel denken naar doen, flexibiliteit en leervermogen.

Ben jij het talent dat wij zoeken? Ga de uitdaging aan bij ASML!

Solliciteer direct via de ​link.

​Klik hier voor het sollicitatieformulier!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

​Trefwoorden​: Traineeship, Fulltime, Veldhoven, Projectmanager.

 

 

© 2017 TU Delft

Metamenu