Technisch Traineeship | 1 juni 2017

Energietechniek vraagt om knappe koppen. Werk jij mee aan de energienetten van vandaag én morgen?

Wat houdt de functie in?

Heb jij je studie (recent) afgerond en boordevol ambitie? Dan zit je goed in het Alliander technisch traineeship. Wij dagen je uit om in rap tempo door te groeien tot toptechneut. In twee jaar werk je aan verschillende technische uitdagingen die je zelf kan kiezen, waardoor je het bedrijf snel leert kennen. Je draagt bijvoorbeeld bij aan projecten voor energiebesparing of je ontwerpt de infrastructuur voor een intelligent energienet. Zo groei je snel door, bijvoorbeeld naar een functie consultant, engineer, projectmanager of asset analist. Je maakt daarnaast ook een persoonlijk ontwikkeltraject om te groeien in jouw vakgebied én als persoon.

In het eerste jaar doe je twee technische opdrachten en geef je zelf aan welk project je ambieert. Meer in de uitvoering, strategisch of een project met innovatieve technieken. In het tweede jaar start je in een uitdagende functie en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van grote technische projecten. Zie jij het zitten om snel door te groeien naar een technische functie op hoog niveau?
Op dit moment zijn we op zoek naar 10 technisch trainees die per 1 juni 2017 kunnen starten, meld je vandaag nog aan! Het volgende startmoment is 1 oktober 2017.

Wat vragen we van je?

Jouw studie heeft bewezen dat techniek echt bij je past. Je bent er goed in en hebt zin om samen met collega’s en externe partijen grote projecten op te pakken. Je kunt als geen ander overzicht bewaren en zorgt ervoor dat processen steeds beter worden. Jouw karaktereigenschappen: ondernemend, praktisch en sociaal. Ook heb je:

• een recent afgeronde WO-opleiding in de richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde, Natuurkunde, Wiskunde, Lucht & Ruimtevaarttechniek of een andere relevante studierichting;
  • maximaal twee jaar fulltime werkervaring;
  • aantoonbare nevenactiviteiten naast je studie.

Wat bieden wij je?

Een uitdagende en zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Naast een contract voor onbepaalde tijd hoort hier ook een goed salaris bij. Bij een modern bedrijf passen ook flexibele arbeidsvoorwaarden. Bij Alliander stel je zelf de voorwaarden samen die passen bij jouw wensen of levensfase. Koop met jouw Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld extra verlofuren of laat ze juist uitbetalen. Daar bovenop bieden we je trainingen en persoonlijke ontwikkelprogramma’s aan, verzorgd door het gerenommeerde opleidingsinstituut de Baak of door ons eigen opleidingscentrum.

Waar ga je werken?

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, we zorgen ervoor dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze medewerker ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

Standplaats: Arnhem

Voor meer informatie over de functie of selectieprocedure kun je contact opnemen met Annalyn Brugman, Campus Recruiter, via nummer 06-25064646 of via de ​link.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!​

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

​Trefwoorden:

Vacature, Full-Time, Arnhem, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Techniek