Laatst bijgewerkt op:
27 juli 2017

Alvast kennismaken?

Kun je niet wachten om je medestudenten te leren kennen?

 facebook.com/gezelschap.leeghwater

Eerstejaars Werktuigbouwkunde

Deze pagina met informatie voor studenten die op 4 september 2017 starten met de BSc opleiding Werktuigbouwkunde wordt regelmatig bijgewerkt.

Wil je in september goed voorbereid van start gaan?

Volg dan de Pre-University Calculus course. Dit is een gratis Engelstalige online cursus, waarmee je jouw kennis van wiskunde B helemaal op niveau brengt! Bekijk voor meer informatie de website en schrijf je in via deze link.

Inschrijving

Voor een goede start aan je opleiding is het van belang om je inschrijving vóór 15 augustus te voltooien. Dat doe je door de betaling van het collegegeld te voldoen of een machtiging te hebben afgegeven. Zodoende ben je op tijd ingedeeld in een projectgroep, waarover je vanaf half augustus wordt ingelicht.

Als bevestiging van je inschrijving bij de TU Delft ontvang je uiterlijk binnen één maand nadat je aan de inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan, het Bewijs van Inschrijving, maar niet eerder dan medio augustus.

Cijfer notificaties

Vanuit het cijfer registratie systeem, Osiris, kun je een melding krijgen zodra er een cijfer bekend is. Dit dien je aan te zetten door in de openingspagina van Osiris het vinkje aan te zetten dat je meldingen wilt ontvangen zodra een cijfer is toegevoegd of gewijzigd. Dit hoeft je slechts eenmalig in te stellen.

Eerstejaars weekend & OWEE

Het weekend voor 1e jaars Werktuigbouwkunde (NuCo) vindt plaats van 18 tot en met 20 augustus 2017.

De Ontvangst Week (OWEE) vindt plaats van 20 tot en met 24 augustus 2017.

Algemene informatie

2017-2018 : De 1e collegedag is op maandag 4 september 2017.

Studiebegeleiding inloopspreekuren

Tijdens de eerste twee weken van het nieuwe collegejaar 2017-2018 zijn er extra inloopspreekuren ingeroosterd voor de studieadviseurs.

Dagelijks(28 augustus t/m 8 september) :

  •       9:00 – 10:00 (extra)
  •       12:30 – 13:30

meer informatie: Studieadviseurs 3mE Website

Naam auteur: O&S 3mE
© 2018 TU Delft

Metamenu