CiTG Metrokaart

Nieuws

Afstuderen

Wil je afstuderen? Bekijk eerst wat er is vastgelegd in de Rules and Guidelines Examencommissie en dan met name artikelen 26, 27, 28 en (indien van toepassing) artikel 29. De Rules en Guidelines zijn te vinden op deze pagina.

De formulieren welke nodig zijn voor het afstuderen kun je vinden op de Formulieren pagina. Per opleiding wordt de procedure beschreven, dus start met formulier 0, graduation procedure. 

 

Startpagina voor het vinden van informatie over afstuderen: http://afstuderen.pagina.nl

Informatie over hoe je je afstudeerscriptie moet schrijven, vind je o.a. hier:

 

 

  Upload je scriptie in TU Delft Repository

  Wil je jouw scriptie of afstudeerverslag duurzaam en veilig opslaan en bovendien toegankelijk maken voor geinteresseerden van binnen en buiten de campus? Upload dan je scriptie in TU Delft Repository.  Meer  informatie over de TU Delft Library vind je hier.

   

   

  Ringbanden, snelhechters en nietjes

  Heb je een verslag geschreven? Bij Studievereniging Het Gezelschap "Practische Studie" is het altijd mogelijk om nietjes te halen. Als je meer pagina’s bij elkaar wilt houden verkoopt PS ook snelhechters en ringbandjes (voor 20 tot 240 pagina’s) inclusief voor- en achterpagina aan de PS balie voor €0,20 per stuk. Vervolgens kan je zelf je verslag inbinden op de entresol van PS.

  PS is geopend van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 5:00 uur. 

  Naam auteur: Y. de las Heras
  © 2018 TU Delft

  Metamenu