CiTG Metrokaart

Stage in binnen- en buitenland

 

Welkom op de website van het stagebureau Civiele Techniek van TU Delft! Het stagebureau is een onderdeel van het Student and International Office (SIO) en valt organisatorisch onder de afdeling Onderwijs en Studentenzaken van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen van TU Delft. U kunt hier informatie krijgen over stages en over het aanbieden van stageplaatsen.

 

Voor studenten is er algemene informatie over het stagelopen, over stages in het verleden en over mogelijke stages. Bij het stagebureau Civiele Techniek kun je terecht voor inschrijving, informatie over bedrijven, instellingen en stagemogelijkheden in binnen- en buitenland, voor alle overige praktische informatie en voor de afhandeling van de bij de stage behorende formaliteiten. De stagecoördinator is twee keer per week aanwezig op het Stagebureau  (kamer 2.73 CEG) voor adviezen, en goedkeuring van de stage-inhoud. Alle gedetailleerde informatie, stagehandleiding, documenten, stageaanbod etc. zijn gepubliceerd op Brightspace (CIE4040-09) en in de studiegids.

 

Bedrijven of instellingen die meer willen weten over het vak stage binnen de MSc-opleidingen Civiele Techniek en Transport, Infrastructuur & Logistiek aan de TU Delft of over het aanbieden van stageplaatsen kunnen met het stagebureau contact opnemen. Hartelijk dank voor uw belangstelling!

 

 

 

TU Delft, Faculteit CiTG, 
t.a.v. Student and International Office / Stagebureau Civiele Techniek, kamer 2.73
TU Delft

Gebouw 23
Stevinweg 1
2628 CN Delft
T +31 15 27 81174
E internship-CEG@remove-this.tudelft.nl
ma t/m vr 12.30 – 13.30 uur

 

CME:

Vakcode CME2100-11, mevr. Bosch-Rekveldt, of dhr. J.G. Verlaan

Applied Earth Sciences

Course code: AES0404-10, prof.dr. P.L.J. Zitha.

 

 

Naam auteur: Y. de las Heras
© 2018 TU Delft

Metamenu