Bedrijfsstage en buitenland

Ga je stage lopen of starten met je eindproject? Of wil je naar het buitenland voor een stage of om te studeren? Bezoek een van deze websites:

Stagebureau

Het Stagebureau van TNW coördineert de bedrijfsstages van de volgende masteropleidingen van TNW : (Bio)Chemical Engineering, Applied Physics, Life Science & Technology en Sustainable Energy & Technology.

De bedrijfsstage is een verplicht onderdeel in het programma en de stage mag zowel in het buitenland als in Nederland worden uitgevoerd.

Alle informatie omtrent stages, zoals het aanmeldormulier,  ‘step-by-step guide’, beoordelingscriteria etc. kan je vinden via Blackboard: Blackboard Delft > organization> education > applied sciences > Stagebureau TNW / Internship Office Applied Sciences.
Een gedetailleerde omschrijving van de stage en de leerdoelen kun je vinden in de studiegids: www.studyguide.tudelft.nl

Studeren in het buitenland

Studenten kunnen er voor kiezen om voor een half jaar of langer vakken aan een buitenlandse universiteit te gaan volgen. Dit kan zowel in de bachelorfase als in de masterfase. Voor meer informatie, zie de website 'Studie buitenland' van het International Office van de Faculteit TNW.

Naam auteur: Communication TNW
© 2017 TU Delft

Metamenu