Tentamenloket

Heb je vragen over de tentamenprocedures? Mail het tentamenloket@remove-this.tudelft.nl.

Tentamens

Aanmeldproces

Je meldt je vanaf 56 kalenderdagen tot 14 kalenderdagen voor de start van het desbetreffende tentamen aan. Hiermee reserveer je als het ware een plek in de tentamenzaal.

Aanmelden doe je als volgt:

  • Studenten melden zich aan via Osiris en controleren in Osiris of de aanmelding daadwerkelijk is gelukt.
  • Studenten die zich om een specifieke reden, zoals PhD'ers en gaststudenten, niet kunnen aanmelden via Osiris kunnen zich registeren via tentamenloket@remove-this.tudelft.nl. (English: examdesk@remove-this.tudelft.nl) .
  • Studenten nemen hun campuskaart, tentamenticket en geldig ID mee naar het tentamen.

Tentamenaanmelding controleren

Je kan zelf in Osiris controleren of je daadwerkelijk bent ingeschreven voor het tentamen. Ga naar het onderdeel ‘Inschrijven’ en vervolgens de tab ‘Overzicht inschrijvingen’. Hier vind je een overzicht van alle tentamens waar je voor bent ingeschreven. De surveillant controleert voorafgaand het tentamen of je bent ingeschreven aan de hand van je campuskaart en tentamenticket. 

Het tentamenticket

Na aanmelden voor je tentamen in Osiris ontvang je een digitaal tentamenticket. Neem dit ticket, uitgeprint of op je telefoon/tablet, altijd mee naar het tentamen. Afhankelijk van de tentamenzaal wordt je inschrijving voor het tentamen door de surveillant met dit ticket gecontroleerd. Ben je je tentamenticket kwijt? In Osiris kun je het ticket opnieuw downloaden en eventueel uitprinten.

Afmelden

Tot 3 dagen voor het tentamen kun je je via Osiris afmelden. Hiermee maak je een plaats vrij voor iemand die op de wachtlijst staat. Als je dus weet dat je het tentamen niet zal maken, meld je af!

© 2017 TU Delft

Metamenu