Deadlines 2017-2018

3 mei t/m 31 mei 2017: 1e inschrijfperiode minors in Osiris. Externe studenten kunnen zich uitsluitend in deze periode inschrijven.

1 juli t/m 31 juli 2017: 2e inschrijfperiode minors in Osiris. Let op: alleen minors waar nog plaats is na loting staan open voor inschrijving. Overzicht gesloten minors

LDE Minors

 

Minors

Minors in de Bacheloropleidingen

De arbeidsmarkt vraagt om breed georiënteerde ingenieurs die verder kijken dan de discipline waarin ze zijn afgestudeerd. Daarom kies je naast de major (je hoofdrichting) een minor waarmee je je studie kunt verdiepen en verbreden.

Een minor is een samenhangend geheel van vakken van in totaal 30 EC: dat is dus een half jaar van je studie. Je volgt de minor in het eerste semester van je derde bachelorjaar. Een minor kun je helemaal zelf kiezen. Het is dus een leuke mogelijkheid om eens verder te kijken dan je eigen studie.

Wil je naar het buitenland tijdens je minorperiode? Dan moet je veel zaken al vroeg van te voren regelen. Oriënteer je op buitenland.tudelft.nl en neem voor bijvoorbeeld stages meer contact op met je facultaire (international) internship office.

Minorsamenwerking Leiden, Delft en Erasmus (LDE)

Een minor biedt ook een uitgelezen kans om je horizon te verbreden bij een andere universiteit. Kies dan voor een minor aan één van de partneruniversiteiten in Leiden of Rotterdam. Dien tussen 1 mei en 31 mei je voorkeur in via de online aanmeldformulieren op de Leidse en/of Erasmus minorsites. Je kunt per partnerinstelling één minorvoorkeur indienen. Meer informatie over minors in LDE verband.

Naam auteur: Webredactie O&S
© 2017 TU Delft

Metamenu