Studie-, topsport- en loopbaanbegeleiding

De studententijd is een intensieve periode. Je ontwikkelt jezelf op allerlei manieren en op verschillende vlakken: natuurlijk met betrekking tot je studie en je loopbaan, maar ook op persoonlijk vlak. De TU Delft wil jou als student (tot een jaar na uitschrijving) en PhD-er zo goed mogelijk ondersteunen in allerlei zaken waar je mee te maken kunt krijgen.

Je vindt hier verschillende dienstenverleningen waar je gebruik van kunt maken voor extra begeleiding. Deze diensten worden aangeboden binnen en buiten de faculteit. Er wordt intensief samengewerkt, dus waar je ook aanklopt, we vinden altijd een passende manier om je van dienst te zijn.

Begeleiding binnen de faculteit

Op je eigen faculteit kan je terecht bij studieadviseurs.

Begeleiding buiten de faculteit: Career & Counselling Services

Buiten de faculteit kun je terecht bij Career & Counselling Services (Onderwijs & Studentenzaken, gebouw 30a). Alle diensten van het TU Delft Career Centre, de psychologen en de studentendecanen vallen hieronder. Ook bieden zij workshops en trainingen aan, en kun je bij ze terecht voor een studiemaatje.

Topsport en studie

De TU Delft ondersteunt studenten die studie en topsport combineren en investeert in het ontwikkelen van talent binnen en buiten de collegebanken. Een regulier onderwijsprogramma is vaak lastig te combineren met een trainingsprogramma op topsportniveau.

Om de combinatie van topsport en studeren mogelijk te maken biedt de TU Delft speciale voorzieningen aan. Lees meer over topsport bij de TU Delft of het aanvragen van een topsport status.

 

 

© 2018 TU Delft

Metamenu