Inspirerende loopbaan verhalen

TU Delft Alumni  vertellen over hun persoonlijke loopbaan keuzes en over waar ze nu terecht zijn gekomen om jou te inspireren. Je kunt je voordeel doen met hun verhaal over de  ervaringen en beslissingen die zij zelf als significant beschouwen. Bekijk de ondertaande verhalen:

TU Delft - Ontmoet onze alumnus - Anurag: van MSc-student naar Architect in NL

TU Delft - Ontmoet onze alumna- Marta: van PhD naar Polymere Specialist in NL

Anurag werkt momenteel als Architect en Parametric Design Specialist in Amsterdam bij  Zwarts & Jansma Architects. Hij vertelt over zijn leven en werk in Nederland en speciaal binnen dit archtiectenbureau. Hij laat zien  hoe hij zich aan de Nederlandse cultuur heeft aangepast en hij deelt specifiek zijn ervaringen over de  overgang naar de Nederlandse arbeidsmarkt.

Marta zie je als polymeerspecialist bij Incotec bij de hoofdvestiging in Enkhuizen.  Zij deelt haar ervaring als promovendus en hoe de TU Delft haar heeft geholpen om zich voor te bereiden op een professionele carrière, en ook met het zoeken en vinden van een baan die bij haar mogelijkheden en wensen paste.

 

 

TU Delft - Ontmoet onze alumna - Amineh en haar carrière in de wetenschap

TU Delft - Ontmoet onze alumnus - Jonas: Algoritmen ontwikkelen om borstkanker te bestrijden

Assistent Professor Amineh Ghorbani vertelt meer over zichzelf, haar proefschrift "Structureren van socio-technische complexiteit" en wat ze denkt dat je voor een academische carrière nodig hebt. Ze ziet een academische carrière als een boom met verschillende bladeren, slechts een tak is publiceren. Ze geeft duidelijk uitleg over andere aspecten van een functie in de wetenschap.

Op de middelbare school was Jonas Teuwen behoorlijk zwak in wiskunde. Toch studeerde hij uiteindelijk af bij Technische Wiskunde aan de TU Delft, en promoveerde daar vervolgens. Zijn fascinatie en doorzettingsvermogen haalde hij puur uit de wil om het te begrijpen. Jonas ontwikkelt nu bij een universitair medisch centrum technieken die automatisch de scans van mammografieën lezen, waardoor screening veel efficiënter en sneller wordt.

TU Delft – Meet our alumni – Judith:

Innovation manager at Hoogheemraadschap Delft


Judith Kappersma, TU Delft's alumni, works as an innovation manager at

the Hoogheemraadschap Delft. After graduating from TU Delft, she started

her job and found it very interesting to experience innovation on all levels within

an organization. Her advice is that if you do not necessarily aspire an academic

career, first start working and then investigate what opportunities are out there.

 

© 2017 TU Delft

Metamenu