Aëro-akoesticus junior/medior

Gezocht: een Aëro-akoesticus die binnen een enthousiast team van collega’s wil meewerken aan de stillere vliegtuigen van de toekomst. Door middel van geavanceerde experimenten en modellen kun jij een bijdrage leveren aan dit uitdagende doel. Ben jij klaar voor die uitdaging waarbij je on-the-job wordt begeleid, goede opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen inbreng krijgt, maar ook veel eigen verantwoordelijkheid krijgt?


Aëro-akoesticus junior/medior
Fulltime, locatie Flevoland

De baan


Onder het motto ‘meten is weten’, ben je als aëro-akoesticus binnen ons team experimenteel gericht. Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en inzetten van dataverwerking en analysetechnieken, meettechnieken en het management en coördinatie van aëro-akoestische meetcampagnes in zowel eigen als klantenfaciliteiten. Ook werk je aan de ontwikkeling van modellen voor het voorspellen van vliegtuiggeluid. Daarnaast vind je het een uitdaging om gesignaleerde kansen om te zetten in commerciële aanbiedingen.


Als Aëro-akoesticus breng je mee

  • Afgeronde academische opleiding Lucht- en Ruimtevaarttechniek; eventueel Natuurkunde of een vergelijkbare studierichting, met kennis op het gebied van fysische golfverschijnselen en stromingsleer
  • Affiniteit met het uitvoeren van (geluid)metingen en verwerken van meetgegevens;
  • Kennis en ervaring met stromingsmeettechnieken en vliegtuigbouw is een pre;
  • Ervaring met programmeren van software tools (Matlab, Fortran, LabVIEW, etc.);
  • Zelfstandig, initiatiefrijk en ondernemend met scherp oog voor kansen in de markt;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels.
 

Ons aanbod

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder ruimte voor werk-privé balans, solide pensioenregeling, scherp aanbod zorgverzekering en volop ontwikkelmogelijkheden;
  • Professionele, internationale werkomgeving waarin multidisciplinair wordt samengewerkt met collega’s met een buitengewone expertise;
  • Informele cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief, waarin resultaatgerichtheid en betrokkenheid belangrijke pijlers zijn.


De afdeling

We werken aan de vliegtuigen van de toekomst. Met onze faciliteiten en theoretische modellen wordt onderzoek uitgevoerd naar het ontstaan, de voortplanting en het reduceren van vliegtuiggeluid. We ontwikkelen en testen innovatieve geluidreducerende technieken. In 2018 nemen we twee nieuwe state-of-the-art aëro-akoestische faciliteiten in gebruik. In deze faciliteiten, maar ook daarbuiten opereren we diverse akoestische arrays, mobiele geluidmeetposten en aerodynamische meetsystemen (PIV, Hotwire, etc.). Daarnaast werken we nauw samen met de Duits Nederlandse Windtunnels, DNW, bij de uitvoering van aëro-akoestische testen en ontwikkeling van meettechnieken.

Informatie

Voor meer informatie kun je tot 21 augustus contact opnemen met Marthijn Tuinstra, senior scientist telefoon (088) 511 4940, en daarna met Joost Hakkaart, afdelingsmanager, telefoon: (088) 511 3452. Bezoek natuurlijk ook onze website en ons NLRmedia kanaal op YouTube voor een goed beeld van onze werkzaamheden.


Solliciteren?

Reageer dan vóór 15 september aanstaande met je cv en motivatie, t.n.v. Jolanda Zandbergen o.v.v. vacaturenummer AVHA-13​, via deze link:
Klik hier voor het sollicitatieformulier!​
De eerste gespreksronde vindt plaats op 25 september.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Keywords: Vacature, Fulltime, Emmeloord, Akoestisch adviseur aerodynamica, Luchtvaart, Natuurkundige.

© 2017 TU Delft

Metamenu