Junior architect

Ben jij net afgestudeerd en wil je jouw droom om architect te worden waarmaken? Dat kan bij BAM! Als junior architect ontwerp je een breed scala aan projecten en ben je van schets tot en met oplevering betrokken. Gaaf toch? Ontdek hier wat je nog meer doet in deze mooie startersfunctie!

Wat ga je doen?

Als junior architect ga je aan de slag met het ontwikkelen en uitwerken van ontwerpideeën voor een grote diversiteit aan mooie projecten. Je maakt ontwerpen voor utiliteitsgebouwen, kantoorinterieurs, stadions, infrastructuur, woon-zorggebouwen, hotels, enzovoorts! Je maakt schetsen, zoekt referentiebeelden, maakt maquettes, 3D visualisaties, presentaties en bent daarin onderdeel van het architectenteam. Hierbij houd je rekening met de vraagstelling van de opdrachtgever en de gestelde criteria met betrekking tot functionaliteit, betrouwbaarheid en bouwbaarheid. Zo bereiken we een optimale verhouding tussen de eisen, technische mogelijkheden en kostengrenzen. Het team van architecten is jong en divers, en bestaat uit ongeveer acht collega’s.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een starter op de arbeidsmarkt of hebt maximaal 2 jaar werkervaring;
  • Je hebt een wo master afgerond richting Architectuur;
  • Kennis van Revit, AutoCAD, Grasshopper, Rhino en Sketchup is een pre.
  • Je bent creatief en komt graag met vernieuwende ideeën komt, je weet problemen goed te doorgronden, en gaat vol enthousiasme voor het beste resultaat.

Wat bieden wij?

Om onze medewerkers te ondersteunen hebben wij de BAM Business School, hier kun je cursussen volgen die jouw persoonlijke en professionele groei bevorderen. Ook stel je met jouw leidinggevende een persoonlijk jaarplan op, dit helpt jou in je persoonlijke ontwikkeling en het behalen van jouw doelen. Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels.

Maar bovenal kom je te werken in een organisatie met een grote diversiteit aan projecten! We zijn actief in het hele land. Hoewel we onszelf nog steeds betitelen als een bouwbedrijf, zijn we in feite veel meer dan dat. Wat ons uniek maakt is onze integrale benadering van elk project. En het feit dat service en technologie de twee vaste pijlers vormen onder al onze projecten. Een gebouw is in onze ogen niet langer alleen een combinatie van stenen en cement. Het gebouw van nu omvat de gehele infrastructuur die nodig is heeft om het primaire proces optimaal te stroomlijnen.

Wie zijn wij?

Je gaat werken voor A&E architecten. De architecten van A&E architecten maken deel uit van BAM Advies & Engineering, een ingenieursbureau met 200 medewerkers in verschillende vakdisciplines. Daardoor heeft A&E architecten een unieke positie in de markt en hebben zij een aantal specifieke kwaliteiten in huis. Zo werken ze letterlijk “in eigen huis” integraal met constructeurs, duurzaamheidspecialisten, installatietechnici, kostendeskundigen en medewerkers van uitvoeringtechniek of de planontwikkeling. Ze werken met BIM en Systems Engineering om technische kwaliteit te borgen en afstemming te optimaliseren. Het op deze manier werken zit in de dagelijkse processen verweven en typeert de wijze waarop zij de ontwerpen voor de opdrachtgevers maken.

Interesse?

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Ilse Boschker, Campus recruiter, telefonisch via 06 25652415 of via e-mail, ilse.boschker@bam.com.

Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Bunnik, architect, junior, starter

© 2017 TU Delft

Metamenu