Junior Projectmanager Techniek

Sanquin heeft een grote verantwoordelijkheid als Bloedbank, als producent van medicijnen en als internationaal research instituut. Met verschillende vestigingen in Nederland en op de hoofdlocatie in Amsterdam ca. 50.000 m2 aan fabrieksruimtes, kantoren, laboratoria en werkplaatsen, bestaat er een continue stroom van technische en huisvestingsprojecten.

Binnen het eigen projectbureau is er plaats voor een aanstormend talent in de functie van junior Projectmanager (fulltime, standplaats Amsterdam)

Als junior Projectmanager begin je met het ondersteunen van de projectmanagers op financieel, planmatig en administratief gebied. Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen optimaal gefaciliteerd zijn en inzicht hebben in de planning en financiële situatie van de projecten. Je groeit in taken en verantwoordelijkheden naar de positie van projectmanager, waarbij je uiteindelijk zelfstandig sturing geeft aan projecten en projectteams op het gebied van bouwkunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek (IPMA B niveau).

De medewerkers van het projectbureau vormen een homogeen team, met als gemeenschappelijke deler een open stijl van communiceren en een passie voor het vak. Complexe en multidisciplinaire projecten worden van het eerste ontwerp tot aan de realisatie begeleid. Een voorbeeld waar we trots op zijn: de wereldwijde primeur om productieprocessen te koelen via de drinkwatervoorziening van Amsterdam (onderdeel City-Zen).
Als Projectmanager ontwikkel je een breed netwerk aan interne en externe contacten. Je functie kenmerkt zich door een verdieping en verbreding van kennis op eigen en op aanverwante vakgebieden.

De organisatie

De afdeling Projectbureau voert grootschalige technische en huisvestingsprojecten uit door het hele land. De afdeling bestaat uit ongeveer 20 medewerkers (Projectcontroller, Projectmanagers en Projectleiders) en een flexibel aantal externe medewerkers.
Het Facilitair Bedrijf (FB) bestaat naast de afdeling Projectbureau uit de afdelingen Bedrijfsbureau, Logistiek, Huisvesting Installatie & Services en Techniek. Het FB verzorgt een breed pakket aan facilitaire diensten binnen Sanquin.
Sanquin kan met bijna 3000 medewerkers en met de onmisbare hulp van 350.000 donors, een beter leven geven aan 300.000 patiënten per jaar.

Wat we vragen

 • Afgeronde bachelor of master in een technische richting (bijvoorbeeld bouwkunde), WO opleiding is een pre;
 • Affiniteit met de vakgebieden elektrotechniek en werktuigbouwkunde;
 • Kennis van en enige ervaring met projectmatig werken;
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Een zelfstandige, ondernemende en daadkrachtige werkhouding;
 • Een teamgerichte instelling en het vermogen om ordelijk en systematisch te werken.

Wat we bieden

 • Een fulltime baan (36 uur/week) met in overleg flexibele werktijden;
 • Salaris en prima arbeidsvoorwaarden volgens eigen CAO;
 • Tegemoetkoming in de reiskosten vanaf de eerste kilometer;
 • Eindejaarsuitkering (13e maand);
 • Een gedegen pensioenvoorziening;
 • Persoonlijk opleidingsbudget en focus op persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Een goede bereikbaarheid via OV en parkeergelegenheid.

Meer informatie

Als je behoefte hebt aan meer inhoudelijke informatie over deze functie, neem dan contact op met de recruiters van Sanquin via telefoonnummer: 06-20575906.
Herken je jezelf in het profiel en wil jij absoluut Projectmanager bij Sanquin worden? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie via de '​link':​

​Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Reageren kan tot 1 september a.s. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt echt niet op prijs gesteld.

Keywords: vacature, Fulltime, Amsterdam, Project Manager, Bouwkunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde

 

 

© 2017 TU Delft

Metamenu