Bedrijven

Wat wij voor u kunnen betekenen

Binnen de Technische Universiteit Delft zijn er diverse publicatie mogelijkheden voor organisaties en bedrijven als het gaat om loopbaanactiviteiten (zoals in-house dagen), vacatures, stages of andere bedrijfsinformatie. U kunt gebruik maken van de publicatie mogelijkheden van het TU Delft Career Centre zelf of van een van de andere organisatieonderdelen. Een andere mogelijkheid om in contact te komen met TU Delft studenten en promovendi op weg naar de arbeidsmarkt is dat u deelneemt of een bijdrage levert aan een van de georganiseerde activiteiten van het TU Delft Career Centre.

Bent u geïnteresseerd in ons internationaal Talent?

Ons filmpje ‘Internationaal talent, dichterbij dan u denkt’ laat u zien hoe u hen kunt vinden en geeft praktische tips over de regels rond het in dienst nemen van internationaal talent. 

  •  Employer Toolkit - Deze quick guides geven een overzicht van de toegepaste regelgeving en procedure voor het aannemen van internationale studenten.

Andere mogelijkheden om in contact te komen met onze studenten

Het TU Delft Career Centre is niet de enige mogelijkheid om contact te leggen binnen de TU Delft. Het is ook mogelijk om studenten via hun faculteit te bereiken of via een advertentie in het universiteitsblad. Hieronder geven we een aantal andere opties weer:

Studieverenigingen
U kunt zelf een studievereniging benaderen. Zij hebben ieder hun eigen beleid als het gaat om publicatie van bedrijfsinformatie en dergelijken, met hun eigen prijzen. Iedere studievereniging hoort bij een specifieke faculteit en het kan zijn dat u via die benadering u beter passende studenten vindt. Wilt u breder werven dan alleen via een faculteit, dan kan via onze afdeling handiger en sneller zijn.

Delta en andere mogelijkheden
Het is altijd mogelijk om advertentieruimte in het universiteitsblad Delta in te kopen. Voor tijdelijke of kortlopende opdrachten kunt u ook terecht bij het studentenuitzendbureau van de TU Delft: StuD, of andere studentenuitzendbureaus zoals GreenBlue, Kojac en Unipartners.

De Delftse Bedrijvendagen (DDB)
Deelnemen aan de Delftse Bedrijvendagen (DDB) is zeker de moeite waard! De DDB is een jaarlijks terugkerende bedrijvenbeurs die zich richt op de studenten van alle faculteiten. Voor deelname aan de bedrijvendagen kunt u zich aanmelden via www.ddb.tudelft.nl. De verschillende studieverenigingen organiseren zelf ook kleinere bedrijvenbeurzen en andere netwerkevenementen.

Bekijk foto's van onze Activiteiten

© 2017 TU Delft

Metamenu