Horeca in en rondom faculteit komend studiejaar

28 september 2017 door Communication BK

In het restaurant is dit academisch jaar het aanbod uitgebreid met o.a. wisselende wereldse pop-up concepten en op veler verzoek een basic broodje en maaltijd. Maar ook iets verder weg van de faculteit kun je voor eten en drinken terecht op nieuwe plekken.

Aanbod in de faculteit

Naast het bekende assortiment in het restaurant zijn er door het jaar heen ook wisselende pop-up concepten zoals Taco Jacks (Mexicaans), Yard Bird (kip), Spices (Indiaas) en Swanky Franks (American grill). Naast deze specialiteiten en de basic producten is ook het vegetarische en gezonde assortiment uitgebreid. Bij de espressokoffiebar Sterk kun je nu ook verse muntthee krijgen.

Wat verder lopen?

Wil je weten wat er verder op de campus is veranderd voor wat betreft eten en drinken? Lees meer over onder andere de nieuwe inrichting van Café 015, andere openingstijden en nieuwe horeca locaties.