Sluiting Oostserre, Oostvleugel, BK-Straat en Hoofdingang BK City

22 juni 2017 door Communication BK

In de zomer worden delen van de vloer in BK City gerepareerd. Vanaf 10 juli tot 18 augustus zijn de Oostserre en de BK-straat daarom niet toegankelijk. De hoofdingang is afgesloten en de tijdelijke hoofdingang is bij de Espressobar. De aangepaste plattegrond is op te halen bij het Servicepunt en begin juli te vinden op de website.

De aangepaste plattegrond is op te halen bij het Servicepunt en begin juli te vinden op de website.

BK-straat 

De BK-straat is van 10 juli tot en met 18 augustus afgesloten. De beste manier om binnen BK van Oost naar West te gaan is via de eerste verdieping. 


Oostvleugel & Afdeling Architectuur

Van 17 juli tot 18 augustus is de Oostvleugel met uitzondering van de decaanvleugel afgesloten. De afdeling Architectuur is alleen buitenom bereikbaar via het trappenhuis naast de Bouwpub. 


Oostserre & Espressobar

De Espressobar is geopend en toegankelijk via de Oostingang. Ook is de doorgang door de Oostserre toegankelijk. De oranje vloer en de tribune in de Oostserre zijn niet toegankelijk. 


Bereikbaarheid afdelingen Westvleugel en Berlage zalen

De afdelingen aan de westelijke kant van het gebouw zijn buitenom toegankelijk door de extra toegangsdeuren via de West parkeerplaats en binnendoor via de eerste verdieping. De Berlage zalen zijn niet toegankelijk van binnenuit. 


Zuidserre en Ketelhuis

Vanaf 10 juli zijn het Ketelhuis en de Zuidserre alleen toegankelijk via de beide (buiten) ingangen in de Zuidserre. De (binnen)ingang via de BK-straat is dicht. Het restaurant in het Ketelhuis is zoals gebruikelijk in de zomer gesloten. 


Servicepunt

Op 10 juli verhuist het Servicepunt tijdelijk naar BG Oost 220.


Faciliteiten in de Straat

De Copie-Sjop en Bouwshop zijn tot 14 juli geopend en alleen bereikbaar via de Oostvleugel. Daarna zijn zij zoals gewoonlijk gesloten.  Bnieuws, @Hok en FSR zijn tijdelijk alleen online bereikbaar. Stylos verhuist vanaf 3 juli tijdelijk naar BG West 270/290.

Op 21 augustus zijn de werkzaamheden voorbij en zijn alle ruimtes weer vrij toegankelijk. Kijk hier voor de vakantie openingstijden van BK City


Overlast

Waar verbouwd wordt, is het lawaaiig en stoffig. Er wordt alles aan gedaan overlast te voorkomen, maar er kan in meer of mindere mate hinder ondervonden worden. Hiervoor graag begrip.


Informatie

Voor verdere vragen kun je terecht bij het Servicepunt.

© 2018 TU Delft

Metamenu