CiTG Metrokaart

Multidisciplinair Project

Binnen de masteropleidingen van de faculteit Civiele Techniek kunnen studenten kiezen voor het “Multidisciplinair Project.” Tijdens dit project krijgen studenten de mogelijkheid een eigen project in groepen van vier tot zes studenten uit te voeren met opgedane kennis uit de masteropleiding. Veel van de projectgroepen kiezen voor het buitenland, wat direct een extra dimensie geeft aan het project.

Op Brightspace (vakcode CIE4061-09) vind je meer informatie over het Multidisciplinair Project, zoals de handleiding, diverse formulieren, etc. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact opnemen met het Student and International Office (SIO) van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen.

Yolanda de las Heras, kamer 2.73 (SIO), +31 15 27 84800, InternationalOffice-CiTG@remove-this.tudelft.nl

 

Ervaringen

Een overzicht van "alle"* projecten vind je door op deze link te klikken http://projectpresenter.dicea.nl 

Door op de marker op de kaart te klikken krijg je de titel van het project, door nog een keer door te klikken zie je het rapport. Sommige rapporten liggen zo dicht bij elkaar dat je op de wereldkaart maar één marker herkent. Je kan die vinden door op de kaart in te zoomen.

* De applicatie is gebaseerd op de rapporten die in de repository staan. Rapporten die niet in de repository zijn opgenomen, zijn op deze manier ook niet vindbaar.

Meer MP-ervaringen vind je hier; lees ook alle ervaringen van studenten.

Naam auteur: Y. de las Heras
© 2018 TU Delft

Metamenu