"NL tegen Kinderarbeid" Challenge

14 september 2017 door Communication

Wat zouden bedrijven volgens jou kunnen doen om kinderarbeid aan te pakken? Hoe kunnen bedrijven voorkomen dat hun producten door kinderen worden gemaakt? De Nederlandse overheid zet zich samen met het bedrijfsleven in om kinderarbeid uit te bannen.

Doe mee aan de  “Nederland tegen Kinderarbeid” challenge. Er wordt gezocht naar creatieve, innovatieve ideeën voor het uitbannen van kinderarbeid in de wereld. Voor de beste inzendingen is er een mooie geldprijs en de mogelijkheid je idee onder de aandacht te brengen bij Nederlandse bedrijven op een bedrijfsevent op 24 oktober 2017 (middag). Daarnaast nemen we het beste idee mee naar de internationale Kinderarbeidconferentie in Argentinië in november a.s.