Op zoek naar dé circulaire afvalbak van de toekomst!

14 september 2017 door Communication IO

Overal in Nederland staan ze: afvalbakken in de openbare ruimte. De NVRD, Rijkswaterstaat, NederlandSchoon en Vereniging Stadswerk Nederland nodigen je uit om te reageren op hun zoektocht naar dé circulaire afvalbak van de toekomst.

De NVRD, Rijkswaterstaat, NederlandSchoon en Vereniging Stadswerk Nederland zijn samen op zoek naar de meest circulaire en praktisch bruikbare ontwerpen. Met deze uitdaging willen ze marktpartijen een kans geven zich te profileren, en gemeenten inspireren door te laten zien waar de markt al toe in staat is.

Dus heb je een bestaand ontwerp of een nieuw idee dat aansluit bij deze oproep? Aarzel niet en dien je ontwerp in! Inzendingen kunnen tot 10 oktober worden ingediend via schuurmann@remove-this.nvrd.nl.

De inzendingen zullen worden beoordeeld door een jury. De top 3 wordt eind oktober bekend gemaakt en nodigen we uit op het Congres Rendement van Schoon op 20 november in Utrecht om op het Inspiratieplein te staan met hun product/idee. Tevens krijgt de winnaar 3 minuten pitchtijd in de plenaire zaal en zal er in diverse (verenigings-)bladen aandacht worden besteed aan je ontwerp!

© 2018 TU Delft

Metamenu