Internship Office IO

Jolanda van Domburg
Stagecoördinator

T 
E  internshipoffice-io@remove-this.tudelft.nl

Stage in stappen

Stage

Stage is een mooie manier om kennis te maken met de dagelijkse praktijk van het industrieel ontwerpen. Je kunt een stage in de bachelor doen in de vorm van de minor Stage (IO3820-15). Je hebt dan 18 weken om voor jezelf te bepalen welke richting je op wilt gaan: ga je een master (bij IO) volgen of ben je meer op z'n plaats in het bedrijfsleven en ga je werken. Onder het kopje Minor Stage vind je hierover meer informatie.

Voor master studenten is er het keuzevak Internship (ID557x - oude masterof ID5010 - vanaf 1 september). Bij het kopje Master Internship vind je meer informatie. Lees de handleiding goed door. Hierin staat uitgebreid beschreven wat er van je verwacht wordt voor, tijdens en na de stage.

Op deze website kan je bij 'Stage aanbod' het actuele aanbod vinden van stages. Ook staan er handige tips en links voor je stage. Als je vragen hebt, neem dan contact met Jolanda van Domburg via internshipoffice-io@remove-this.tudelft.nl

!! Aanmelden gaat vanaf 4 september 2017 via Osiris. Lees voordat je je aanmeldt de manual de goed door. 

Internship elective Master verandert per 1 september 2017

Per 1 september verandert de Master Elective voor Internships met de Master update. De nieuwe vakcode is ID5010. Bekijk het kopje Master Internship (ID5010) voor meer informatie. Houdt de website in de gaten voor updates. Heb je nog vragen? Neem contact op met Jolanda van Domburg via Internshipoffice-IO@remove-this.tudelft.nl.

© 2018 TU Delft

Metamenu