Good! - Smart-Home Startup

15 augustus 2016 door Stagebank IO

Vacature Industrieel Ontwerper

Starter / Stage (4e/5e jaar)

Talentvolle en ambitieuze IO-er gezocht voor Smart-Home Startup

Het integreren van innovatief design, functionaliteit en techniek is jouw passie. Ben je daarnaast ambitieus en wil je mee aan de basis staan van een uniek consumentenproduct met internationale ambities? Dan is deze startup met een uniek IoT (smart-home) product jou misschien wel op het lijf geschreven.

Jouw opdracht is het vertalen van een businessplan naar de bouw van een prototype. Jij bent medeverantwoordelijk voor het design, bouw van een prototype, projectmanagement en voor het meedenken over het opbouwen van een team. Je staat continu onder professionele begeleiding.

Vaardigheden

• Starter of stagiair (minimaal 4e of 5e jaar) universitair student Industrieel Ontwerpen (IO/IDE);
  • Jij bent: leergierig, ambitieus, initiatiefrijk, vaardig en nauwkeurig;
  • Ervaring met projectmanagement;
  • Ervaring met en kennis van software, hardware en gebruiksvriendelijke userinterfaces en de integratie daarvan;
  • Spreekt en schrijft foutloos Nederlands en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Een pré: ervaring met Raspberry Pi, Arduino, etc., woonachtig in Noord-Holland en een (goed) netwerk op de Technische Universiteit.

Wie zijn wij?
Good! is een bedrijf met een succesvol trackrecord in de duurzame energie en aanverwante technieken (solar, led, energy storage, domotica, IoT, etc.). De kernactiviteiten van Good! bestaan uit marktonderzoek, consultancy en vak-events. Het lanceren van een eigen product in een nieuwe businessunit is de volgende stap voor dit snel groeiende bedrijf.

Aanbod
Wij bieden een uitdagende stageplaats in een ambitieus project met grote ambities. Je wordt onderdeel van een enthousiast team van professionals. Stagiaires kunnen een vergoeding tegemoet zien van 300euro. Net afgestudeerden die acht maanden tijdens een werkervaringsplaats kennis en ervaring willen opdoen en een netwerk op willen bouwen met de kans op een vaste aanstelling hebben recht op een hogere vergoeding.

Reageren?
Wij zijn per september 2016 op zoek naar een daadkrachtige en nieuwsgierige Industrieel Ontwerper. Stuur je sollicitatiebrief, CV en digitale portfolio ovv ‘Sollicitatie Smart Home’ tav drs. ing. Rolf Heynen naar: rolf@good.nl.

Naam auteur: Stagebank IO