LR-student Van Rossum winnaar verhalenwedstrijd Eramus+

10 januari 2018 door Department of Communication

Student Leon van Rossum van Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek is de winnaar geworden van de Mobility Award in de categorie Hoger Onderwijs studenten van de Erasmus+ verhalenwedstrijd.

Alle studenten, jongeren en professionals die de afgelopen 30 jaar met een beurs van Erasmus+ naar het buitenland zijn geweest voor studie, stage, (kennis)uitwisseling of vrijwilligerswerk konden met het insturen van hun ervaringsverhaal meedingen naar de Mobility Award Erasmus+.

Leon van Rossum, die met Erasmus+ een tijd doorbracht in Zweden, was een van de drie winnaars. Volgens de jury had hij “een goed verhaal met een duidelijke inkijk in zijn studietijd in Zweden….Hij heeft een persoonlijke groei doorgemaakt, en tevens op studiegebied een unieke ervaring gehad, die hij in eigen land niet zou hebben gekregen. Hij heeft geleerd te presenteren voor een internationaal publiek en heeft met apparatuur gewerkt die in Nederland niet toegankelijk was. Ook heeft hij een les gegeven aan een Zweedse lagere school. Hij beschrijft zijn ervaring in Zweden als kickstart waarna vele internationale avonturen volgden. De uitwisseling met Erasmus+ heeft voor hem veel deuren geopend.”

De prijs, die werd uitgereikt tijdens het festival Erasmus 30 jaar, bestond uit een reischeque van 500 Euro.

Meer informatie op: http://www.erasmusplus.nl/30jaarerasmusplus/Wedstrijd-ervaringsverhalen en http://www.erasmusplus.nl/festival30jaar/home

© 2018 TU Delft

Metamenu