Gezocht: Student-assistent voor de webredactie van tudelft.nl

16 januari 2018 door Webredactie TBM

Voor ondersteuning bij de redactie van de website van de Faculteit Techniek, Bestuur en Management en Civiele Techniek en Geowetenschappen zoeken we één of meerdere student-assistent(e). Heb jij affiniteit met online media en doe je graag praktijkervaring op binnen de facultaire webredactie, solliciteer dan vóór 23 februari op deze functie.

Ingang

• Vanaf medio maart beschikbaar

Omvang

• Beschikbaar voor 8 tot 16 uur per week in ieder geval tot en met augustus. Het is mogelijk om de uren gespreid in dagdelen te werken (dagen in overleg)

Taken

• Ondersteuning bij de redactie van de facultaire webpagina’s:
  • Actueel houden van website door het doen van aanpassingen in het Content Management Systeem van de website
  • Meedenken over website verbeteringen
  • Beheer van mailbox webredactie en beantwoorden van vragen
  • Andere voorkomende werkzaamheden

We zoeken iemand met:

• Ervaring met Adobe Photoshop
  • Bij voorkeur al enige ervaring met Content Management Systemen / beheer van websites
  • Creatieve inslag / achtergrond
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • Affiniteit met online media

Je bent/hebt:

• TU student
  • Accuraat
  • Proactief en zelfstandig
  • Klantgericht
  • Creatief in het bedenken van oplossingen en het bereiken van je doel
  • Goede communicatievaardigheden

Lijkt deze vacature je iets?

Stuur dan vóór 23 februari een korte motivatie en je CV naar: Webredactie-tbm@remove-this.tudelft.nl

Voor meer informatie neem je contact op via Webredactie-tbm@remove-this.tudelft.nl

Naam auteur: O&S-TBM