Delft Centre for Entrepreneurship

Vakbeschrijvingen

Omschrijvingen van alle vakken is te vinden in coursebase. In elke bachelor of masteropleiding zit vrije keuzeruimte die je kunt invullen met keuzevakken. In tegenstelling tot minors zijn keuzevakken losse op zichzelf staande vakken variërend tussen 2 en 10 ECTS.

In onderstaande lijst zijn de keuzevakken die toegankelijk zijn voor alle studenten, zie A.; voor keuzevakken toegangelijk voor eigen studenten, zie B.
A. Keuzevakken toegankelijk voor alle TU Delft studenten  (klik op een opleiding hieronder)

De vakbeschrijvingen komen uit de Digitale Studiegids. Door middel van de zoekfunctie kun je op meerdere manieren vakomschrijvingen vinden.

B.Keuzevakken toegankelijk voor studenten van de eigen faculteit

Inschrijving en tentamenregeling

Inschrijven voor vakken gaat meestal via Blackboard. Let op: vaak moet je je binnen Blackboard nog voor een specifieke groep op een specifiek tijdstip inschrijven, via Grouptool. Er is een speciale onderwijs- en tentamenregeling Interfacultair Onderwijs. Die geldt overigens alleen voor de keuzevakken, niet voor de vakken die in het kernprogramma van opleidingen zijn opgenomen. Die worden in het OER van de betreffende opleiding geregeld.

Voor de Bouwkunde keuzevakken moet je je als Bouwkunde student ook nog aan melden via het Bouwkunde Inteken Systeem (BIS), studenten van buiten Bouwkunde moeten zich aanmelden via intekenen-bk@remove-this.tudelft.nl.

© 2017 TU Delft

Metamenu