Ontmoet het team

Loopbaanadviseur

Monique Draijer

Beschikbaar: di-do-vr

Monique is loopbaanadviseur voor de Graduate School. Daar naast is zij deskundig op het gebied van de begeleiding van mensen met een autismespectrumstoornis. Ze heeft onderwijspsychologie gestudeerd en tijdens haar loopbaan verschillende functies gehad op het gebied van werving, onderwijsadvies en counselling.


 

 

Studieadviseur/loopbaanadviseur

Mary Zuiderwijk

Beschikbaar: ma-di-wo-do

Mary is gespecialiseerd in het begeleiden van studenten bij hun studiekeuze. Ze heeft een groot aantal workshops gegeven over studiekeuze, het heroverwegen van studiemogelijkheden en het vinden van de juiste masteropleiding.


 

 

Loopbaanadviseur

Claire Visée

Beschikbaar: ma-di-wo-do-vr

Claire is zelf afgestudeerd aan de TU Delft en weet wat het betekent om ingenieur te zijn en wat er voor nodig is om de huidige arbeidsmarkt te betreden. Naast loopbaanadviseur is zij ook onze contactpersoon voor het bedrijfsleven.


 

 

Loopbaanadviseur

Bud Bickes

Beschikbaar: do

Bud heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van onderwijs en loopbaanbegeleiding. Tot zijn specialiteiten behoren kernkwaliteiten en kernkwadranten. Hij heeft aan verschillende universiteiten in Nederland en daarbuiten gewerkt met afgestudeerden, promovendi en postdocs.


 

 

Loopbaanadviseur

Margaret Welten

Beschikbaar: ma-di-wo

Margaret steunt promovendi bij het in kaart brengen en definiëren van de benodigde loopbaanstappen met betrekking tot hun loopbaan. Ze heeft veel ervaring op het gebied van HR en heeft zich later gespecialiseerd in coaching. Margaret is zelf geboren en getogen in een ander land en voelt daardoor heel goed aan welke  uitdagingen werken en wonen in een internationale omgeving met zich meebrengt.

 

 


 

 

Loopbaanadviseur

Iliana Yocheva

Available: di-do-vr

Iliana has experience working in both the educational and the corporate sectors, latterly employed as Graduate Global Development Coordinator at Shell. Having graduated with a MSc in Biology where she specialised in Hydrobiology and water purification, she later trained as a therapeutic counselor. Being international and having walked the path of professional realisation herself, she now supports the TU Delft students as Career Counselor.


 

 

 

 

 

© 2018 TU Delft

Metamenu