Studentendecanen


 

Binnen het team van Career & Counselling Services staan de Studentendecanen klaar voor alle TU studenten. Wat wij jou kunnen bieden bestrijkt een breed gebied. 

 

 

Je eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen rond je studie is altijd je studieadviseur op de faculteit. Je kunt door je studieadviseur doorverwezen worden naar de studentendecanen voor:

  • Financiële ondersteuning in geval van studievertraging door bijzondere omstandigheden
  • Faciliteiten en kortdurende begeleiding bij het studeren met een functiebeperking of chronische ziekte
  • Ondersteuning bij het doen van een aanvraag bij een particuliere fonds of complexe vraagstukken rondom de (verdere) financiering van je studie
  • Ondersteuning bij het indienen van een klacht of bezwaar (onderwijs gerelateerd)
  • Ondersteuning bij complexe vragen rond regelingen en/of faciliteiten

Het is verstandig op tijd hulp te vragen. Niet alleen is de kans is dan het grootst dat je goed ondersteund kunt worden, om in aanmerking te komen voor sommige regelingen is tijdig inschakelen van ondersteuning een voorwaarde.

Heb je een vraag voor de studentendecanen? Stuur een mail naar centralcounsellors@remove-this.tudelft.nl , bel met 015-2788004 of kom langs tijdens een van onze open spreekuren van maandag t/m donderdag van 12.45 – 13.45 uur.

Aan de gesprekken met een studentendecaan zijn geen kosten verbonden. De gesprekken zijn vertrouwelijk. Als het nodig is, brengen we je in contact met andere adviseurs en hulpverleners binnen of buiten de universiteit.

De studentendecanen

Suze-Anne van Geffen

 Stephanie Meulemans

        John Stals

Workshops en trainingen

We bieden verschillende workshops aan rond onderwerpen als: time management, studieversnelling, of deelname aan een Study Buddy project.
Voor een overzicht en inschrijfmogelijkheden van alle workshops klik hier voor onze activiteiten komende maand.

 

 

© 2018 TU Delft

Metamenu